Nieuws

S60 Teaser Tour gaat langs bij Verkerk Volvo Leidsche Rijn

Alhoewel de nieuwe Volvo S60 in het voorjaar van 2019 bij de dealer arriveert, kan de sport sedan nu tijdelijk bewonderd worden tijdens de S60 Teaser Tour. Hierbij doen twee Volvo’s S60 tussen 22 november en 14 december 2018 met bliksembezoeken dealers in het hele land aan. De Volvo S60 is op 10 en 11 december te bewonderen bij Verkerk Volvo Leidsche Rijn.

Maak kennis met de nieuwe Volvo en neem tijdens de Tour plaats in het moderne, minimalistische interieur met de unieke R-design kenmerken. De Volvo S60 is gemaakt voor puur rijplezier. Strakke lijnen, robuuste schouders en uitgebalanceerde proporties geven de sedan een atletisch karakter. De dynamische rijeigenschappen zorgen voor een zelfbewuste uitstraling. Proefrijden is nog niet mogelijk, dat kan pas tijdens introductie omstreeks voorjaar 2019. Maar er in zitten, kijken, voelen, even aanraken… Dat kan op maandagmiddag 10 december en dinsdag 11 december bij Verkerk Leidsche Rijn.

‘De nieuwe Volvo S60 is een van de spannendste Volvo die we ooit gebouwd hebben’, zegt Håkan Samuelsson, President en CEO van Volvo Cars. ‘Het is een pure rijdersauto waarmee we een heel sterk aanbod hebben op de sedanmarkt. En dit biedt ons nog meer mogelijkheden om te groeien’.

Meer weten over de nieuwe Volvo S60? Kijk op de website van Verkerk Volvo.

New Volvo S60 R-Design exterior