Nieuws

Opening inschrijving vernieuwde Utrecht Marathon

Zondag 12 mei 2019 vindt de 38e editie van de vernieuwde Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park plaats. De afstanden voor jong en oud brengen de lopers langs de highlights van de stad, waarbij de Domstad van start tot aan de finish zich van haar mooiste kant laat zien. De KWF Kankerbestrijding is het officiële goede doel van de Utrecht Marathon. Alle deelnemers kunnen bij hun inschrijving geld doneren aan het KWF of een eigen actiepagina aanmaken.

Om 9:00 uur gaat de Marathon van start met volledig nieuw parcours bestaande uit één ronde. De verschillende oude- en nieuwe stadsdelen van Utrecht zijn met dit parcours aan elkaar verbonden.
Een kwart of een halve marathon lopen in teams van maximaal 5 personen dat kan met de Business Run competitie. Met speciale business faciliteiten op het Utrecht Science Park kunnen bedrijven gezamenlijk met collega’s en partners op een sportieve manier de strijd aangaan. Speciaal voor studenten is er deze jaargang een Student Run waarbij de de studentenverenigingen de onderlinge strijd met elkaar aangaan. Daarnaast biedt de Utrecht Marathon een Hospital Run aan. De Hospital Run is een unieke manier om samen met je collega’s van het ziekenhuis een sportieve prestatie neer te zetten en te laten zien wat het sportiefste ziekenhuis van Nederland is.

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor de verschillende afstanden van de Utrecht Marathon via de website.

OnderNamen- Utrecht Marathon