Nieuws

Nieuw in Leidsche Rijn: de Pronto ebikes

Ebikes van Pronto - OnderNamenPrecies tien jaar na de start van Pronto Scooters in Soest begint Daan Laseur met zijn bedrijf aan een tweede hoofdstuk. Een gloednieuw winkelcentrum in Leidsche Rijn wordt de locatie waar de Amersfoorter vanaf 1 maart met ‘Pronto ebikes, 100% elektrisch’ start.

Het besluit van de gemeente Utrecht om vanaf 1 januari 2020 alle benzinemotoren uit de vastgestelde milieuzone in de stad te weren, was voor de eigenaar van Pronto de reden om met de verkoop van elektrische fietsen in de Domstad te beginnen.

Onder een nieuw appartementencomplex in Leidsche Rijn beschikt Laseur over een werkplaats en een showroom waar hij vijf merken e-bikes (Specialized, Klever, Flyer, Urban arrow en Niu) in de aanbieding heeft. Kopers kunnen daar hun scooter tegen een e-bike inruilen. In de Amersfoortse vestiging van Pronto aan de Amsterdamseweg worden de ingeleverde scooters verkocht.

De tweede vestiging van Pronto aan de Reykjavikstraat 2 (Leidsche Rijn Centrum) wordt een belevingswinkel, waar zo’n twintig e-bikes worden geshowd. Met uitzondering van maandag is de zaak in Leidsche Rijn elke dag geopend, dinsdag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur, zaterdag van 9.00-17.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur. Meer weten? Ga dan naar de website van Pronto ebikes.