Nieuws

HLB Blömer benoemt Marc Nederend tot directeur

Marc heeft zich in de afgelopen jaren binnen de organisatie bewezen als accountant met aandacht voor klant en medewerker. De aandacht van Marc zal uitgaan naar de verdere ontwikkeling van zijn klantenportefeuille, innovatie van de huidige en toekomstige dienstverlening van het kantoor en het bevorderen van persoonlijke groei en werkgeluk van medewerkers.

‘In september 2004 koos ik ervoor om bij HLB Blömer te gaan werken vanwege de schaalgrootte van het kantoor en de sfeer die ik ervaarde op het moment dat ik de deur binnen stapte. Nu, bijna 15 jaar later, ben ik op- én meegegroeid met de organisatie en ben ik trots om per 1 januari 2019 deel uit te maken van het directieteam van HLB Blömer’ verteld Marc.

‘Het team van enthousiaste en vaardige medewerkers, én het samenwerkingsverband HLB, maakt dat wij goed gepositioneerd zijn in de regio en we een stevige basis hebben staan om met innovatieve dienstverlening zowel huidige als toekomstige klanten te kunnen bedienen. Hiervoor steken we veel energie in de verdere ontwikkeling van de kwaliteit van de dienstverlening, waarbij IT een steeds grotere rol speelt. Onze jonge en dynamische organisatie zal er voor zorgen dat hierin stappen worden gezet.’