Nieuws

Frans van Seumeren wint Gouden Parel Utrecht 2018

Op maandag 10 december is, ten overstaan van een kleine 200 ondernemers, Frans van Seumeren uitgeroepen tot Gouden Parel Utrecht 2018. In de afgelopen periode heeft hij de meeste stemmen verzameld en daarmee is hij verkozen tot meest uitblinkende persoonlijkheid in het Utrechtse ondernemerslandschap. Frans nam de trofee in ontvangst uit handen van Allart van Eck, de winnaar van de Gouden Parel 2017. Traditiegetrouw vond de feestelijke uitreiking plaats bij de winnaar van vorig jaar, dus was ondernemend Utrecht te gast bij de KartFabrique in Utrecht. Ondernemers Harry Noorlander en Willem de Groot van UBN Uitzendbureau werden tweede, en burgemeester van Utrecht Jan van Zanen ging met het brons naar huis.

Burgemeester Jan van Zanen had helaas andere verplichtingen en kon tijdens deze avond niet aanwezig zijn, maar liet een videoboodschap achter waarin hij OnderNamen dankte voor de nominatie en ondernemend Utrecht aanspoorde om er in 2019 weer een prachtig jaar van te maken. Middels een video, geheel in stijl van de Kartfabrique, werd bekend gemaakt dat Frans van Seumeren van FC Utrecht dit jaar met de felbegeerde prijs naar huis ging. ‘Jongens, we zijn allemaal winnaars vanavond. Top ondernemers! Deze prijs wil ik graag opdragen aan mijn vrouw Gonnie; mijn steun en toeverlaat! Bovendien is ze vandaag jarig, dus graag een groot applaus!’, aldus Frans van Seumeren. Het publiek zette spontaan ‘Lang zal ze leven in’, en na een toast met een glas bubbels kon de netwerkborrel van OnderNamen beginnen.

Uitgever Nick van Baaren vertelt: ‘Het was een nek-aan-nek race! Alle genomineerden zijn prachtige ondernemers, die elk op hun eigen wijze hun stempel drukken op het Utrechtse ondernemerslandschap. Ik ben trots op de betrokkenheid van de Utrechtse ondernemers en de waanzinnige opkomst vanavond. Een zeer geslaagde avond!’