Nieuws

Den Hoed winnaar Wijkse Ondernemer 2019

Onder de noemer Wijk in Bedrijf, geheel in het teken van het ondernemerschap binnen de gemeente. Voor de derde keer werd de Wijkse Ondernemers Prijs uitgereikt aan ondernemers uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede.

In de categorie Onderneming van het jaar 2019 (voor bedrijven met minder dan 5 fte. in dienst) kreeg Den Hoed Creatie en Print de eerste prijs uit handen van juryvoorzitter Tjapko Poppens.

‘De genomineerde bedrijven zijn zonder uitzondering pareltjes. Er wordt hard gewerkt, er is ook ruimte voor creativiteit en plezier. Geen vraag is te gek, ze passen en meten net zo lang tot de klant tevreden is. Door het persoonlijke maatwerk komen klanten terug en is acquisitie nauwelijks nodig. Maar er kan er maar één de winnaar zijn en dat is Den Hoed Creatie en Print. Een klein en krachtige speler in een snel krimpende markt, duidelijke visie op de toekomst, duurzaam en een vakman die niet graag voorop staat, met zijn tijd meegaat en veel lokale doelen en initiatieven steunt, aldus Poppens.

De andere 2 genomineerden waren Flair Design en B&B De Nachtdijk.