Interview

De Utrechtse Heuvelrug, waar zakendoen en ontspannen natuurlijk samen komen

Amerongen, Doorn, Driebergen- Rijsenburg, Maarn, Maarsbergen, Leersum, Overberg… wat hebben zij als gemeenschappelijke factor? Deze dorpen liggen allemaal in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en bieden een groot scala aan unieke en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten.

De gemeente Utrechtse Heuvelrug is de perfecte uitvalsbasis voor (meerdaagse) congressen, conferenties, trainingen en overige zakelijke bijeenkomsten. Laat creativiteit hoogtij vieren in de groene, bosrijke omgeving waar gastvrijheid nog vanzelfsprekend is. Er is voor elke bijeenkomst een passende locatie en activiteit. Van betoverende kastelen en buitenplaatsen tot duurzame congreslocaties.

Groene locaties
De locaties in de gemeente Utrechtse Heuvelrug zijn duurzaam, gastvrij en van hoge kwaliteit. De locaties dragen de natuurlijke omgeving van het Nationaal Park een warm hart toe. Bij alles wat ze doen is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Ze zijn bovendien, door de centrale ligging, prima te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto, die veelal gewoon gratis kan worden geparkeerd.

Van binnen naar buiten
De ligging in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug biedt het perfecte startpunt voor uw outdoor vergaderbreak of bedrijfsuitje. De Utrechtse Heuvelrug biedt legio mogelijkheden voor ontspannings- en sociale programma’s. Verras uw gasten en verbindt ze op een informele manier aan elkaar door een bijzondere activiteit waar ze nog lang over zullen napraten.

Wat de Heuvelrug met je doet
Een van de belangrijkste redenen waarom teamactiviteiten op de Heuvelrug goed werken, is uiteraard de omgeving en de rust. Mensen die hier uit hun auto stappen, worden direct gegrepen door de pure natuur. Men stapt het bos in, ruikt het, voelt het en komt als team direct in een heel andere setting terecht. Als men hier met een paar opdrachten de bossen in gaat, dan gebeurt er tussen de mensen meer dan in een zaaltje in de stad. Het raakt iets primairs bij mensen.

Culinair en overnachten
Ook op culinair gebied heeft de Utrechtse Heuvelrug veel te bieden. Alle locaties beschikken over een uitstekende keuken en een aantal beschikt over een moestuin en serveert direct uit de eigen tuin op uw bord. En wilt u uw gasten voorafgaand aan, tijdens of na het evenement een overnachting aanbieden? Verras uw deelnemers met een overnachting bij de mooiste en meest gastvrije congreshotels of rustieke bed & breakfasts. Het is maar net welke beleving u uw gasten wilt meegeven.