Nieuws

Creative Valley opent aan het nieuwe stationsplein in Utrecht

Creative Valley is gestart met de verhuur van werkplekken en studio’s. Pal aan het nieuwe Stationsplein en met directe toegang tot de oude binnenstad heb je vanaf maart een vaste werkplek of een studio tot zes personen en deelt alle voorzieningen met de andere bewoners. 8.200m2 aan hoogwaardige werkplekken, serviced offices en vergader­concepten. Als zelfstandige, startup, boutique bedrijf of creatieve corporate vind je er  high­-end faciliteiten en services alles wat je verwacht. En nog veel meer waar je nooit aan had gedacht. Verder verzorgt het team van Creative Valley alles wat je nodig hebt zodat jij heerlijk kan werken op je nieuwe werkplek.

Bij Creative Valley werk je vandaag al op de werkplek van morgen. Bij Creative Valley draait het om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden.

Is dit iets voor jou of voor één van jouw relaties, dan kun je hier je gegevens achterlaten: https://creativevalley.nl/utrechtcs.

OnderNamen - creatioe valley