Nieuws

Cor Jansen nieuwe directeur Utrecht Marketing

Cor Jansen start per 1 maart 2019 als directeur-bestuurder van Utrecht Marketing. Hij volgt daarmee Rijk van Ark op die de functie sinds 1 januari 2017 bekleedt.

Momenteel is Jansen als directeur Regionale Samenwerking werkzaam bij de Universiteit Utrecht waar hij eerder de rol van directeur Communicatie & Marketing vervulde. Na zijn eerste periode bij de Universiteit Utrecht was hij werkzaam als directeur Communicatie & Marketing bij het ROC Midden Nederland en de Hogeschool Utrecht. Ook is Jansen sinds 2014 voorzitter van het Business Peloton Utrecht en is hij lid van de Utrecht Development Board.

Als directeur Utrecht Marketing wordt Jansen primair verantwoordelijk voor het versterken en uitdragen van de concurrentiekracht van Utrecht. Een klus waar hij naar uitkijkt. ‘De functie van directeur Utrecht Marketing is een gedroomde volgende stap. Utrecht Marketing blijft zich ontwikkelen als een organisatie die zich niet alleen aanpast aan haar veranderende omgeving, maar juist ook haar veranderende omgeving mee vorm geeft. Aan dat proces succesvol leiding mogen geven motiveert mij zeer.’