Nieuws

Botanische gastronomie in Hotel Restaurant Oud London

Botanische gastronomie in Hotel Restaurant Oud London

Van 15 t/m 24 maart a.s. staat in Brasserie Restaurant ‘t VoorHuys van Hotel Restaurant Oud London in Zeist de botanische gastronomie centraal. De keukenbrigade van Oud London gaat de uitdaging aan om, in samenwerking met Emile van der Staak van restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen, aan te tonen dat een lunch of diner zonder vlees een streling voor alle zintuigen kan zijn. Smaak staat voorop! ‘Met Emile hebben we één van de beste groentechefs van Nederland en een ambassadeur van Dutch Cuisine in huis’, aldus Erik van Dijk, directeur van Oud London.

‘De keuzes van vandaag bepalen hoe de wereld van morgen er uitziet en veel keuzes hebben simpelweg te maken met ons eten. Aandacht voor gezonde voeding en duurzaam omgaan met het milieu is een collectief belang en een gezamenlijke verantwoordelijkheid’, aldus Emile.

‘Dat verantwoord koken met groenten in plaats van vlees en genieten van verrassende smaken prima samengaan is voor menigeen wellicht een verrassing. Dat is ook de reden dat Oud London samen met Emile van der Staak de gast probeert te verleiden met dit bijzondere menu. Een  unieke aanvulling op onze menukaart, waar in deze periode ook nog gewoon uit gekozen kan worden’, aldus Erik van Dijk.

Het menu is te bekijken op www.oudlondon.nl