Nieuws

Amac opent grootste Apple-reparatiecentrum van het land

Apple Premium Reseller Amac opent een duizend vierkante meter groot reparatiecentrum in zijn nieuwste vestiging in The Wall Utrecht. De extra ruimte en nieuwe reparatiemethoden zorgen ervoor dat reparaties veel efficiënter en sneller kunnen worden uitgevoerd. Amac verwacht het komende jaar het aantal Apple-reparaties met ruim veertig procent te laten groeien van 53.000 naar 75.000.

 

‘We groeiden uit ons jasje. Door de toename van het aantal Apple-producten stijgt ook het aantal reparaties. En je wilt als consument natuurlijk niet drie weken op je Mac moeten wachten. Met dit gloednieuwe reparatiecentrum gaan die lange wachttijden tot het verleden behoren. Als enige Apple-reparatiecentrum heeft Amac de zogenaamde Drycleaning Solution geïntroduceerd, een soort was-droogcombinatie voor Apple-apparatuur. Het is een vernuftig systeem dat ervoor zorgt dat laptops met waterschade kunnen worden hersteld en dat in bijna alle gevallen de data worden gered.

Het nieuwe reparatiecentrum biedt ook ruimte aan meer Apple-engineers. We zijn druk aan het werven om nieuwe medewerkers op te leiden tot Apple Certified Technicians. ‘We zoeken uiteraard mensen met een technische achtergrond. Niet per se met een diploma, maar wel met interesse in techniek en een voorliefde voor Apple’, aldus Bindels.